OV

In Nederland speelt het openbaar vervoer een belangrijke rol. Steeds meer mensen maken gebruik van de treinen, trams, bussen en metro’s. Om de doorstroming beter te kunnen bevorderen, zijn duidelijke verkeerslichten voor het openbaar vervoer nodig die zorgen voor veilig trein-, tram- en busverkeer.

Voor bussen en trams wordt gebruik gemaakt van de ‘negenoog’. Dit verkeerslicht bestaat uit negen lampjes die aangeven of trams moeten stoppen, doorrijden of links of rechts af kunnen slaan. Voor treinen zijn andere verkeerslichten nodig, zoals een spoorwegsein. Een spoorwegsein is erg belangrijk, omdat het de treinbestuurder opdrachten, toestemmingen en informatie geeft.

De kwaliteit van OV verlichting is van groot belang. Daarom adviseren wij u graag over alle typen OV verlichting. Wij verzekeren u dat alle producten weerbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien zijn de producten uitgebreid getest op kwaliteit.

Op alle activiteiten van RDDI techniek & Advies op het gebied van verkeerssignalering geldt een kwaliteitsborging volgens de norm ISO 9001.