Opdrachtgevers

Heeft u een tekort aan personeel en behoefte aan een tijdelijke maar vakkundige invulling van uw vacatures? Neem dan direct contact op met RDDI Detacheringen en wij gaan direct aan de slag met de invulling van deze vacatures. Hierbij maken wij alleen keuze uit gekwalificeerd en gediplomeerd personeel met aantoonbare ervaring op hun vakgebied. Zodra wij de selectie van het juiste personeel hebben gemaakt wordt de opdracht bevestigd. Binnen 1 a 2 dagen kunt u beschikken over deze nieuwe krachten.

Voor zowel nieuwe of bestaande relaties heeft RDDI Detacheringen altijd één aanspreekpunt. Deze persoon is altijd bereikbaar voor vragen, wensen en opmerkingen. Uiteraard komt deze persoon persoonlijk kennis maken voordat het personeel start en zal heel het traject van A tot Z begeleiden. Facturatie van het personeel geschiet achteraf aan de hand van een getekende urenstaat.

”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo”

ZZP’ers

Steeds meer vakkrachten kiezen ervoor om als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) aan de slag te gaan. Je bent dan eigen baas en bepaald welke klus je aanneemt. Maar soms zijn er tijden dat je weinig werk hebt of je vind het administratieve werk maar niets. RDDI Detacheringen kan dan uitkomst bieden met de volgende oplossingen:

bemiddelen bij een nieuwe opdracht, de administratie rond de opdracht verzorgen.

De kosten voor onze bemiddeling zijn afhankelijk van de diensten die je afneemt. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken moet je in het bezit zijn van de volgende bescheidende:

een geldig legitimatie bewijs, een aansprakelijkheidsverzekering, een BTW nummer, een geldige VAR verklaring met de juiste omschrijving van de werkzaamheden, voldoen aan alle zelfstandige criteria zoals meerdere opdrachtgevers, referenties die wij kunnen contacteren, relevante diploma’s op jouw vakgebied,