Opdrachtgevers

Heeft u een tekort aan personeel en heeft u behoefte aan tijdelijke, vakkundige invulling van uw vacatures? Neem dan direct contact op met RDDI Detachering en wij gaan meteen aan de slag om deze vacatures in te vullen. We maken hierbij uitsluitend gebruik van gekwalificeerd en gediplomeerd personeel met aantoonbare ervaring in hun vakgebied. Zodra we de juiste selectie van personeel hebben gemaakt, bevestigen we de opdracht. Binnen 1 à 2 dagen kunt u over deze nieuwe medewerkers beschikken.

Voor zowel nieuwe als bestaande relaties heeft RDDI Detachering altijd één aanspreekpunt. Deze persoon is altijd bereikbaar voor vragen, wensen en opmerkingen. Uiteraard komt deze persoon persoonlijk kennismaken voordat het personeel start en zal het hele traject van A tot Z begeleiden. De facturatie van het personeel vindt achteraf plaats op basis van een getekende urenstaat.

”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo” ”hallo”

ZZP’ers

Steeds meer vakkrachten kiezen ervoor om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) aan de slag te gaan. Als ZZP'er ben je eigen baas en bepaal je zelf welke klussen je aanneemt. Maar soms zijn er periodes waarin je weinig werk hebt of waarin je het administratieve werk niet prettig vindt. In dergelijke gevallen kan RDDI Detacheringen de volgende oplossingen bieden:

Bemiddeling bij het vinden van een nieuwe opdracht. Verzorging van de administratie rondom de opdracht. De kosten voor onze bemiddeling zijn afhankelijk van de diensten die je afneemt. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, dien je te beschikken over de volgende documenten:

De kosten voor onze bemiddeling zijn afhankelijk van de diensten die je afneemt. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken moet je in het bezit zijn van de volgende bescheidende:

Een geldig legitimatie bewijs, Een aansprakelijkheidsverzekering, Een BTW nummer, Een geldige VAR verklaring met de juiste omschrijving van de werkzaamheden, Voldoen aan alle zelfstandige criteria zoals meerdere opdrachtgevers, Referenties die wij kunnen raadplegen, Relevante diploma's binnen jouw vakgebied,